فالوور ببر به شرط لایک
چند سالی به عقب برگردید؛ حتما یادتان میآید که شهرت و محبوبیت، با معیارهای دیگری سنجیده میشد؛ در دورهی تحصیل، اینکه شاگردهای کلاس بغلی بهمان سلام میدادند یا اینکه معلم اسممان را بهیاد داشت، نشانهی محبوبیت بود. اما حالا با تغییر فرهنگ زندگی از سبکی سنتی به سبکی که با نام اینترنتی میشناسیم، «تعداد فالوور» و «تعداد لایک» به عوامل اصلی نشان دادن میزان محبوبیت بدل شدهاند. مهم نیست اگر نام همسایهی دیوار به دیوارمان را ندانیم؛ همینکه چند هزارتایی فالوور داشته باشیم و زیر هر پستمان، چند صد لایک و چندتایی کامنت بیاید، برای اینکه آدم مشهوری باشیم، کفایت میکند.
در این وسط طبق معمول ذهن خلاق انسان دنبال راههایی برای کسب درآمد ازاین شرایط افتاده است. علاقهمندان به بازیهای آنلاین قطعا در جریان هستند که بازار سیاه فروش اکانتهای World of Warcraft و Clash of Clans چقدر داغ است. اگر دنبال این باشید که سریع و بیدردسر به جمع کاربران تراز بالای این بازیها برسید، کافی است دستی به سر و روی حساب بانکیتان بکشید و چند میلیونی هزینه کنید. بنابراین دیگر لازم نیست ساعتها و روزها وقت بهینهسازی کاراکتر یا قلعهی خود کنید.
همهی اینها را که درنظر بگیرید میبینید که چطور میتوان به راحتی از اوضاع آشفتهی شبکههای اجتماعی، پول زیادی به جیب زد. الان کلکل از کوچه و خیابان و مدرسه و دانشگاه جمع شده و به اینستاگرام و تلگرام منتقل شده است. خب، چه راهی بهتر از اینکه از چنین نیازی پول درآورد؟
کافی است در گوگل عباراتی مثل «خرید فالوور» یا «خرید لایک» را جستجو کنید تا با دریایی از وبسایتهای ارایه دهندهی این دست از سرویسها مواجه شوید. الان برای سروسامان دادن به حساب اینستاگرامتان، لازم نیست زیاد زحمت بکشید. اگر حاضر باشید هزینهی لازم را بپردازید، میتوانید در کمتر از یک روز، یک حساب کاربری برای خودتان دست و پا کنید که از لحاظ میزان محبوبیت، با صفحات بازیگرهای معروف و شرکتهای بزرگ، رقابت کند.
برای شروع، میتوانید بهجای ایجاد یک صفحهی جدید، یکی از صفحاتی که توسط این سایتها آماده شدهاند را بخرید. محرکهای زیادی برای جلب توجه و افزایش میزان فالوور وجود دارد. اینگونه سایتها هم خیلی خوب بلدند که چگونه با قرار دادن محتوای محرک، پیجهایی ایجاد کنند که در کمتر از چند روز، چند هزار فالوور جذب کند. سپس این پیج را با قیمت زیادی به مخاطب از همه جا بیخبر میفروشند و چند هزار فالوور را در اختیارش قرار میدهند.
قسمت جذاب ماجرا، قدم بعدی، یعنی خرید فالوور است. فالوور را به چشم یک کالای مصرفی مثل سس کچاپ ببینید! انتخابهای زیادی با قیمتهای متفاوتی پیش رویتان است. از فالوور خیلی ارزان قیمت که تنها در لیستتان حضور دارد گرفته، تا فالووری که نه تنها لایک میکند، بلکه کامنت هم میگذارد! البته همهی این فاوورها تنها تعدادی ربات (Bot) هستند و انتظار نداشته باشید که بتوانید ۱۰۰۰ فالوور انسان و واقعی را با ۸۰۰۰ تومان بخرید. در نهایت میتوانید در دو سه روز، یک صفحه با فالوورهای چند صد هزارتایی برای خودتان دست و پا کنید.
مشابه این تجارت برای دیگر شبکههای اجتماعی مثل فیسبوک و توییتر و حتی برنامههای پیام رسان مثل تلگرام و وایبر هم وجود دارد. تجارتهایی که براساس ایجاد یک کمبود، ایجاد میشوند. نظر شما در مورد این نوع از تجارت چیست؟
فک کن یه روزی میشه سرچ میکنید “خرید فالور مگنت”
سلام.
فکر میکنم در انتهای متن, با یک کلمه, جان کلام را فرمودین: کمبود!!
ممنون از مطلب خوبتون
سلام جناب حشمتی عزیز.بی صبرانه منتظر بررسی موشکافانه واستادانه شما از جی۵ هستیم.یه بررسی حرفه ای مثل بررسی ای که از زد۵پرمیوم داشتید.لطفا پکیج فرندز(یاهمون دوستان)ومخصوصا ماژول هایفای رو هم تست کنید.بهمراه جی۵یه هدفون اچ سه B&Oهم ارایه میشه اون رو هم بررسی کنید اگرمقدوره.پاینده باشید%
اره واقعا همینجوری هست که اینجا نوشتید
جالب بود. متاسفانه ظاهر همه چیز مهم تر از باطنشونه. طبیعیه که به شبکه های اجتماعی هم برسه. ممنون از شما
واقعا آدم از خوندن مطالبتون لذت می بره.
تنها رسانه ای که از چند سال پیش سر میزنم اخبار دیجی کالا بوده و حالا هم دیجی مگ