مارک زاکربرگ میخواهد تا ۲۰۲۰ همه فیسبوک داشته باشند
مارک زاکربرگ در جریان یک سخنرانی در سازمان ملل از لزوم دسترسی جهانی به اینترنت سخن گفت.
«دسترسی جهانی به اینترنت تنها راه پایان فقر است.»
مارک زاکربرگ روز شنبه در سازمان ملل اعلام کرد که میخواهد اینترنت را به سراسر جهان عرضه کند تا همه آنلاین شوند. او ادعا کرد که دسترسی به اینترنت تنها راه پایان بخشیدن به فقر است و آن را «میسرساز حقوق بشر» و «محرکی به سمت صلح» توصیف کرد.
در بیانیهای که توسط مارک زاکربرگ، بیل و ملیندا گیتس، و «جیمی ولز» بنیانگذار ویکیپدیا، امضا شده، آمده است: «وقتی که مردم به ابزارها و دانش موجود در اینترنت دسترسی داشته باشند، فرصتهایی را در اختیار دارند که میتواند زندگی را برای همهی ما بهتر کند.» براساس گزارشهای ABC، زاکربرگ و گیتس هر دو برای دستیابی به هدف بزرگ ارایهی اینترنت به همهی مردم جهان تا سال ۲۰۲۰ سرمایهگذاریهای هنگفتی کردهاند.
براساس گزارش نیویورک تایمز، زاکربرگ همچنین ادعا کرده که فیسبوک حتی اینترنت را برای کمپهای حمایت از پناهندگان هم خواهد آورد. حالا اینکه این میلیاردر ۳۱ ساله دقیقا چگونه میتواند به این هدف دست یابد مشخص نیست.
زاکربرگ تلاشهایش برای گسترش اینترنت در جهان را در سال ۲۰۱۳ میلادی در قالب برنامهی Internet.org آغاز کرد. هدف این پروژه این بود که کشورهای در حال توسعه از اینترنت رایگان بهرهمند شوند.
حالا باید صبر کرد و دید که مارک زاکربرگ این بار چه برنامهای در سر دارد.
منبع: ABC, The New York Times
بدون اینکه از ما پولی دریافت کنند ابزاری کاربردی برای ما می سازند. با شیوه های تبلیغی و غیره از شرکت های بزرگ پول در می آورند.۱۰۰ها هزار نفر را دارای شغل و کسب و کار می کنند. ثروتمند می شوند و پول و ثروت ایجاد شده را برای اعتلای تکنولوژی و دانش و کمک و خدمات بکار میگیرند و در حالیکه شاید همه چیز از یک سرگرمی اجتماعی شروع شده و برای ما هنوز جز به اشتراک گذاشتن چند عکس و مطلب، مفهوم بیشتری ندارد، در ورای آن دست به تولید دانش جدی و جدیدی زده می شود که آینده را برایمان به ارمغان خواهد آورد. باید قدردان این انسانها بود…