۹ دلیل برتری آیفون ۱۰ نسبت به پیکسل ۲ ایکسال
گوشی «پیکسل ۲ ایکسال» (Pixel 2 XL) ویژگیهای جذاب زیادی دارد که از جملهی آنها میتوان به دوربین خیلی خوب، امکان فعالسازی دستیار هوشمند از طریق فشار به بدنه، امکان شناسایی اشیاء از طریق دوربین و قیمت نسبتا مناسب ۸۴۹ دلاری آن اشاره کرد؛ اما در مقایسه با آیفون ۱۰، این گوشی حرف چندانی برای گفتن ندارد. با ما همراه باشید تا در ادامه دلایل برتری آیفون ۱۰ نسبت به گوشی پیکسل ۲ ایکسال را شرح دهیم.
طراحی جذابتر آیفون ۱۰
شاید سال گذشته حاشیههای ضخیم در قسمتهای چپ و راست و پایین پیکسل ۲ ایکسال به چشم نمیآمدند، اما هماکنون در سال ۲۰۱۷ به سر میبریم و آیفون ۱۰ با حاشیههای بسیار کمی که دارد تا مدتی دیگر به بازار عرضه میشود. حتی اگر بریدگی بالای آیفون ۱۰ را بهحساب بیاوریم، بازهم این گوشی در قسمت فوقانی حاشیهی کمتری نسبت به پیکسل ۲ ایکسال دارد. به همین خاطر میتوان گفت که آیفون ۱۰ از لحاظ ظاهری جذابتر از پیکسل ۲ ایکسال است.
پردازندهی قدرتمند A11
نمیگوییم که پردازندهی اسنپدراگون ۸۳۵ که در پیکسل ۲ ایکسال به کار گرفتهشده، ضعیف است. اما بههرحال نمیتوان ضعف این پردازنده را در مقایسه با A11 موجود در آیفون ۱۰ کتمان کرد. بر اساس آزمایشهای انجامشده، این پردازنده در حال حاضر سریعترین پردازنده در بین انواع و اقسام گوشیهای هوشمند است. در سایت Geekbench، پردازندهی A11 موجود در آیفون ۸ موفق به دریافت عدد ۱۰۱۷۰ شد، اما پردازندهی اسنپدراگون ۸۳۵ موجود در گلکسی اس ۸، عدد ۶۲۹۵ را دریافت کرد. این پردازندهی قدرتمند بهخصوص در حین ویرایش ویدیو، پردازش فایلهای سنگین و بازیهای گرافیک بالا خودش را نشان میدهد.
زوم اپتیکال واقعی
گوگل میگوید که دوربینهای موجود در پیکسل ۲ و پیکسل ۲ ایکسال، بر اساس نظر سایت تخصصی DxOMark بهترین هستند. دوربین این گوشیها فقط یک لنز دارد ولی با همین یک لنز میتوان حالت بوکه (پسزمینهی مات) را در عکسها ایجاد کرد؛ اما دوربین دوگانهی موجود در آیفون ۱۰، به کاربر امکان زوم ۲ برابری میدهد و همین مشخصه باعث انعطافپذیری بیشتر در هنگام عکاسی میشود. درصورتیکه با استفاده از زوم دیجیتال، عکس پر از نویز میشود و کیفیت نهاییاش افت میکند.
باز شدن سریع گوشی با تشخیص چهره
در پیکسل ۲ ایکسال از حسگر اثر انگشت استفادهشده و کاربر برای باز کردن گوشی باید انگشتش را در قسمت پشتی بدنه بگذارد؛ اما با فناوری تشخیص چهرهی آیفون ۱۰ کار راحتتر است. البته هنوز هم ناچارید که نمایشگر را به سمت بالا سوایپ کنید، اما بههرحال راحتتر از قرار دادن انگشت در پشت بدنهی گوشی است.
خوشدستتر بودن بودن نسبت به پیکسل ۲ ایکسال
آیفون ۱۰ با وجود این که نمایشگری ۵٫۸ اینچی دارد، این نمایشگر را در بدنهای با اندازهی ۵٫۶۵ در ۲٫۷۹ در ۰٫۳ اینچی جای داده است. درحالیکه نمایشگر پیکسل ۲ ایکسال کمی بزرگتر یعنی ۶ اینچ است، اما این نمایشگر در بدنهی بلندتر و عریضتر با مشخصات ۶٫۲ در ۳ در ۰٫۳ اینچی قرار گرفته. به همین خاطر آیفون ۱۰ خوشدستتر و استفاده از آن راحتتر است.
شارژ بیسیم
شاید درگذشته شارژ بیسیم مشخصهای ضروری محسوب نمیشد، اما در سال ۲۰۱۷، بسیاری از گوشیهای عرضهشده از این فناوری پشتیبانی میکنند. حالا که اپل با آیفون ۸ و آیفون ۱۰ به استفاده از این فناوری روی آورده است، احتمالا مالکان پیکسل ۲ و پیکسل ۲ ایکسال از عدم وجود این فناوری در گوشیهایشان تا حدی سرخورده میشوند.
حافظهی داخلی بیشتر
هرچند که مدل ۲۵۶ گیگابایتی آیفون ۱۰ با قیمت ۱۱۴۹ دلاری که دارد، گرانتر از مدل ۱۲۸ گیگابایتی پیکسل ۲ ایکسال است که با قیمت ۹۴۹ دلار به فروش میرسد؛ اما نکتهی مهم اینجا است که اپل بههرحال حافظهی داخلی بیشتری را نسبت به پیکسل ۲ ارائه داده است. با توجه به اینکه پیکسل ۲ و پیکسل ۲ ایکسال از کارت حافظهی جانبی پشتیبانی نمیکنند، این موضوع اهمیت بیشتری پیدا میکند. محدودیت حافظهی داخلی زمانی بهخوبی احساس میشود که کاربر بخواهد تعدادی ویدیو را با کیفیت 4K ضبط کند.
کیفیت بهتر در ضبط ویدیو
ازلحاظ ضبط ویدیو، آیفون ۱۰ بهوضوح سرتر از پیکسل ۲ ایکسال است. در آیفون ۱۰ نه تنها میتوانید ویدیوی 4K را با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه ضبط کنید، بلکه امکان ضبط ویدیوهای اسلوموشن 1080p با سرعت ۲۴۰ فریم بر ثانیه هم وجود دارد. درصورتیکه در پیکسل ۲ ایکسال، فیلمبرداری 4K نهایتا با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه امکانپذیر است و در فیلمبرداری 1080p هم حداکثر با سرعت ۱۲۰ فریم بر ثانیه میتوان فیلمبرداری کرد.
برتری انیموجی در برابر استیکرهای واقعیت افزوده
در مراسم معرفی پیکسل ۲، گوگل ویدیویی از استیکرهای واقعیت مجازی این گوشی نشان داد که میتوانند به عکسها و کلیپها افزوده شوند. این کاراکترهای واقعیت افزوده متحرک هستند و میتوانند با یکدیگر تعامل داشته باشند. در مقایسه با این امکان، مشخصهی «انیموجی» (Animoji) موجود در آیفون ۱۰ بسیار جذابتر است؛ زیرا دقیقا متناسب با حالتهای چهرهی کاربر است و بهاحتمالزیاد، محبوبیت آن بیش از کاراکترهای واقعیت مجازی موجود در پیکسل ۲ خواهد بود.
منبع: Tom’s Guide
در جواب دوستمون که فرمودند اگر آیفون حلب هم بزنه باید مقایسه بشه ، باید عرض کنم که واقعاً همین طور هست ، من طرفدار برند خاصی نیستم ولی کیفیت محصولاتش بر این موضوع صحه می گذاره . در ثانی بر عکس مقایسه های دور از واقعیت ، این بررسی کاملاً بجا و معقول هست ، و در جواب دوستانی که سرعت نوت رو با ایفون مقایسه می کنن باید عرض کنم که رم ایفون نصف نوت ۸ هست و در ثانی سیستم عامل ای او اس تازه هست ، سابقه نشون داده که نسخه های سوم از ای او اس سرعتهای بسیار بالاتری دارن . و در نهایت بگذارید یک سال از روی همین تست بگذره ، افت نوت هشت بسیار مشهود خراهد بود ، افت سرعت اندروید یک نکته ی غیر قابل پیشگیری هست
سایت تایمز گاید اصلا سایت معتبری نیست چون خیلی از جاها طرفداری ش رو نسبت به اپل ثابت کرده
و باید اینو هم اضافه کنم که با وجود چیپست A11 اپل که بسیار قدرتمنده ولی در عمل آیفون ۸ پلاس از نوت ۸ بسیار ضعیف تر عمل کرده
میتونید با بررسی تمامی ویدیو های تست سرعت دو گوشی در یوتیوب به این موضوع پی ببرید
دوست خوبمون آقا محمد در نظر ها به نکته خوبی اشاره کردند و گفتند فقط مورد چیپست رو قبول دارن که با توجه به بررسی های موجود باز هم در عمل نوت ۸ با چیپست نسل قبلی(اس۸) بهتر عمل کرده
هنوز که هیچ کدام وارد بازار نشده. اما باز شدن قفل گوشی بوسیله تشخیص چهره از نظر تکنولوژیکی جالبه اما به نظر من نقطه ضعف این گوشی همینجاس. اینکه بخوای برای هربار استفاده گوشی رو بیاری جلو صورتت خوشایند نیست. فکر کنید دارید رانندگی میکنید و بخوایید قفل گوشی رو که با لمس انگشت بدون نگاه کردن به اون باز میکردید اینبار باید جلوی صورتتون بیارید یا مثلا در جایی که امکانش هست بخوایید پرداخت کنید با موبایل باز هم همین جریان پیش میاد. بغیر از مورد پردازنده که اون هم باید در عمل دید، بقیه موارد که ذکر کردید بیشتر سلیقه س و واقعا برتری به حساب نمیاد.