اینترنت ثابت در تهران و شهرهای دیگر وصل شد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه

بالاخره پس از یک هفته قطع کامل اینترنت در سراسر کشور شرایط در حال عادی شدن است و کاربران خبر می‌دهند اتصال اینترنت آن‌ها دوباره برقرار شده است. بر اساس گزارش‌های واصله اشتراک کاربران بسیاری از شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت از جمله زیتل، مخابرات و پارس آنلاین برقرار شده و کاربران می‌توانند مثل سابق از اتصال به شبکه جهانی اینترنت بهره‌مند گردند. البته تا این لحظه هنوز اتصال اینترنت سیم‌کارت‌های موبایل برقرار نشده است و خبری در مورد زمان احتمالی آن در دسترس نیست.

پس از ناآرامی‌های که در ابتدای هفته در پی افزایش قیمت بنزین اتفاق افتاد، بنا به دستور شورای امنیت کشور، دسترسی به اینترنت جهانی تا حد زیادی مختل شد و طبق گزارش نت بلاکس (وبسایت بررسی وضعیت اینترنت در سطح بین‌المللی) سطح دسترسی به اینترنت در ایران به حدود ۵ درصد رسید.

بعد از آغاز ناآرامی‌ها در سرتاسر کشور، سطح دسترسی به اینترنت‌ جهانی بنا به دستور شورای امنیت کشور به حدود ۵ درصد کاهش پیدا کرد.

در همین زمینه ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی چند روز قبل در حاشیه مراسم «آغاز به کار بنیاد ملی کارآفرینی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاک‌چین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» گفته بود: «باید کاری کنیم که این ضرر و زیان‌ها کمتر شود. اگر یک شبکه ملی پرقدرت در کشور داشتیم، این زیان‌ها به مراتب کمتر بود.» او در ادامه تاکید کرد: «امیدواریم اتفاق اخیر که منجر به قطعی اینترنت‌ شد، باعث شود همکاران ما در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تمهیداتی برای توانمند کردن شبکه ملی اطلاعات بیاندیشند.»  فیروزآبادی همچنین از شکسته شدن رکورد ترافیک داخلی خبر داد و گفت: «ترافیک داخلی ما در این مدت از ۷۵۰ گیگابیت بر ثانیه تجاوز کرد که رشد چند برابری را نشان می‌دهد.»

طی این چند روزی که بیشتر کاربران از امکان اتصال به اینترنت‌ جهانی بهره نمی‌برند، آن‌ها صرفا می‌توانند از اینترنت‌ داخلی یا شبکه‌ی ملی اطلاعات استفاده کنند که این محدودیت گسترده مشکلات بسیار زیادی را برای شمار زیادی از افراد و کسب‌وکارها ایجاد کرده است. بر اساس برآوردها قطعی یک هفته‌ای اینترنت در ایران میلیون‌ها دلار خسارت به بار آورده که برخی از آن‌ها غیر قابل جبران به نظر می‌رسند.



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۵۸ دیدگاه
  1. فرشاد

    دروغه. هنوز اینترنت قطعه…

  2. محمدی

    تو رو به خدا دقت کنید حالا مردم هی بصورت مسالمت آمیز درخواست وصل شدن اینترنت رو میدن ولی دریغ از گوش شنوا .ولی وقتی مردم خسته و عصبانی میشن و میان بیرون اعتراض میکنند بهشون میگن اغتشاشگر . میگن باید برید از مجاری قانونی پیگیری کنید .کدوم مجاری قانونی خسارت وارده از قطعی اینترنت رو به ما میده؟کی جوابگو هست؟بعدش هم دایم میگن اعتراض حق مردمه ولی این چه حقی هست که تا به حال حتی برای یکبار هم به مردم مجوز راهپیمایی اعتراضی ندادن .اینا دارن ما مردم رو با قطعی اینترنت تنبیه میکنن . تنبیه برای اینکه چرا ما بنزین رو گرون کردیم شما اعتراض کردید و آبروی ما رو تو دنیا بردید

  3. ghasem

    واقعا تحریمهای دنیا علیه ایران بس نیست دولت بی تدبیرم از یه طرف نمک میپاشه روی زخم ملت

  4. کاربر میهمان

    به نظر من باید روی شبکه ملی اطلاعات و اینترنت داخلی بیشتر کار کرد و وابستگی به اینترنت جهانی رو کمتر کرد تا در این مواقع این مشکلات رو نداشته باشیم!

    1. user

      اون موقع دیگه اسمش اینترنت نیست میشه اینترانت
      میشه کره شمالی

      1. Ali

        عزیزکم روسیه و چین هم شبکه ملی دارن

      2. من

        روسیه و چین شبکه ی ملی ندارن عقل کل با فیلترشکن می تونن وصل شن تازه اونجا فیلترینگ این قدر شدید نیست

  5. ایلان ماسک

    تهران ۲ آذر ۹۸
    هنوز اینترنت مخابرات، سیم کارت و سازمان قطع می باشد.
    خواهشمندم برآورد سر انگشتی از خسارات وارد شده ناشی از قطع اینترنت رو گزارش بدید.
    مدت زمان قطعی شهرهای مهم رو‌ هم اعلام کنید.

  6. sadegh

    خدایا بسه دیگه :(((

  7. Amir

    خدایا بسته دیگه، خسته شدیم????????????

  8. علی

    آبادان هم همچنان قطعه.

  9. موژان

    خدا دی جی کالا رو لااقل از ما نگیره

  10. amir

    zarar o ziyane ghatiye internet barayee kasb o kare man kheyli ziyad bood, be chandta email natoonestam Java bedam hanooz va ehtemalan gharard ham cancel mishan
    in yani 1 mah aghab mioftam
    dasteshoon dard nakone

  11. Amir hamzeh

    همه که میگن قطعه پ کجا وصله

  12. ممد

    اینقدر کتاب خوندم این هفته…

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما