از اکسپریا X10 تا CES 2017؛ خواندنی‌ترین‌های دیجیتال

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۲ دقیقه
دیجیتال

در این نوشته می‌خواهیم خواندنی‌ترین خبرها و مقاله‌های چند هفته‌ی اخیر را با هم مرور کنیم. اگر در روزهای گذشته فرصت پیگیری اتفاقات دنیای دیجیتال را نداشتید، این مطلب را از دست ندهید؛ ما گلچینی از خبرها و مقاله‌های دیجیتالی را برای‌تان یک‌جا آورده‌ایم. در ادامه با دیجی‌کالا مگ همراه باشید.

در انتظار CES 2017

نمایشگاه CES 2017 امسال از تاریخ ۱۵ دی تا ۱۸ دی‌ ماه در شهر لاس وگاس ایالت نوادا برگزار می‌شود. نمایشگاهی که در آن شاهد آخرین اخبار و معرفی آخرین محصولات جهان تکنولوژی خواهیم بود. بسیاری از برندهای معتبر و برندهای نوظهور بازار در این نمایشگاه حضور دارند و بازدیدکننده‌ها هم شانس دیدن و کارکردن با جدیدترین گجت‌ها را خواهند داشت. اما در نمایشگاه CES 2017 دقیقا چه چیزی انتظارمان را می‌کشد؟ هر کدام از شرکت‌ها چه محصولاتی را برای معرفی در این نمایشگاه آماده کرد‌‌ه‌اند؟

wir-07

از نمایشگاه CES 2017 چه انتظاری داریم؟

شنیدنی‌ترین پادکست‌ها

چند وقتی است که بخش پادکست در دیجی‌کالا مگ شروع به کار کرده. از این پس قصد داریم علاوه بر مقالات، بهترین پادکست‌های هفته را هم برای شما کنار هم قرار دهیم. شنیدنی‌ترین پادکست‌های روزهای گذشته را از دست ندهید.

wir-16

اینستاگرام را پشت سر بگذارید؛ معرفی بهترین جا برای انتشار عکس

وقتی استراتژی موبایل مایکروسافت به PC می‌خورَد!

جانی آیو؛ مرد پشت پرده‌ی اپل

شعبده‌بازی با دوربین موبایل

مقایسه دوربین چهار نسل از پرچم‌داران سامسونگ

همه می‌دانیم که دوربین‌های به کار رفته در گوشی‌های سامسونگ از جمله بهترین‌ دوربین‌های موجود در میان گوشی‌های هوشمند است. اما کیفیت فعلی دوربین‌ گوشی‌های سامسونگ مدیون پیشرفتی تدریجی و تلاشی دائمی برای بهبود قابلیت‌های آن‌ها است. در این نوشته تلاش می‌کنیم این پیشرفت‌ها را از گلکسی S4 تا گلکسی S7 بررسی کنیم.

wir-06

از گلکسی S4 تا S7؛ مقایسه چهار نسل از دوربین گوشی‌های سامسونگ

بیوگرافی بانوی اول فیسبوک

با بالاترین درجات تحصیلی وارد کار دولتی شد؛ اما پویایی خود را چنان حفظ کرد که وقتی وارد دره‌ی سیلیکون شد کسی در توسعه‌ی تجاری به گرد پایش هم نمی‌رسید. این بانوی اقتصاددان بعد از گوگل به فیسبوک رفت و نظام تجاری این شرکت را متحول کرد. در ادامه با زندگی‌نامه‌ی «شریل سندبرگ» (Sheryl Sandberg) مدیر عملیاتی و تجاری فیسبوک همراه دیجی‌کالا مگ باشید.

wir-14

شریل سندبرگ؛ بانوی اول فیسبوک، از بانک جهانی تا دره‌ سیلیکون

گجت رترو؛ اولین گوشی اندرویدی سونی اریکسون

اگر به یاد داشته باشید چند وقت پیش در سری مطلب‌های «گجت رترو» به گوشی سونی اریکسون ویواز و اختلال شخصیت دوگانه‌ی آن پرداختیم. به نظر می‌رسد سونی اریکسون هم می‌دانسته که ویواز علی‌رغم ظاهر بسیار مدرن با سیستم‌عامل قدیمی سیمبین به جایی نخواهد رسید؛ از این رو خودش رقیب تمام مدرن آن یعنی سونی اریکسون اکسپریا X10 را در همان سال یعنی سال ۲۰۱۰ روانه‌ی بازار کرد. اکسپریا X10 اولین گوشی اندرویدی سونی اریکسون بود.

wir-15

اولین گوشی اندرویدی سونی اریکسون؛ اکسپریا X10

معرفی اپلیکیشن

چند وقتی است که در دیجی‌کالا مگ به طور منظم ویدیوهایی را برای معرفی بهترین اپلیکیشن‌ها منتشر می‌کنیم. این هفته هم گلچینی پر و پیمان از مطالب مربوط به معرفی اپلیکیشن‌های مختلف از کیفیت هوای تهران گرفته تا واندرلیست برایتان جمع کرده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم نگاهی به آن‌ها بیندازید و اگر پیشنهادی دارید حتما در بخش نظرات با ما درمیان بگذارید.

wir-01

اپلیکیشن کیفیت هوای تهران؛ هوا چقدر آلوده است؟

کنترل گوشی از روی مچ؛ نگاهی به اپلیکیشن Tockle

بزرگترین آرشیو متن ترانه‌ها؛ نگاهی به اپلیکیشن Musixmatch

زیباترین ویجت‌های اندرویدی؛ نگاهی به اپلیکیشن Beautiful Widgets

گوشی خود را تمیز کنید؛ نگاهی به اپلیکیشن Clean My Android

پس‌زمینه ساده، جذاب، کاربردی؛ نگاهی به اپلیکیشن متر

بهترین دستیار برای مدیریت کارها؛ نگاهی به اپلیکیشن واندرلیست

حرفه‌ای اسکرین شات بگیرید؛ نگاهی به اپلیکیشن Screenshot Crop & Share

ویندوز را به اندروید بیاورید؛ نگاهی به اپلیکیشن Taskbar

گوگل کیپ

گوگل‌کیپ (Google Keep) احتمالا بهترین سرویس گوگل است که بسیاری از افراد از آن استفاده نمی‌کنند. اما این ابزار چه قابلیت‌های ویژه‌ای در اختیار شما قرار می‌دهد که از آن بی‌خبر هستید. در ادامه با دیجی‌کالا مگ همراه باشید تا با قابلیت‌های کلیدی آن آشنا شوید.

wir-02

چرا باید هم‌اینک از گوگل‌کیپ استفاده کنید؟

خریدهای بزرگ دنیای تکنولوژی در سال ۲۰۱۶

سال ۲۰۱۶ با همه وقایع متفاوت و عجیبش رو به پایان است. در کنار مجموعه‌ای از اتفاقات جهان تکنولوژی در این سال، شاهد خرید و فروش چندین و چند شرکت هم بودیم. از شرکت تولیدکننده اسباب بازی که یک استارت‌آپ فعال در حوزه اینترنت اشیا را خرید تا خرده فروش سنتی که برای خرید یک شرکت تجارت الکترونیک پول کلانی پرداخت کرده. به هر حال هدف نهایی هر استارت‌آپی پیگیری استراتژی خروج است. استراتژی‌های خروج به دو شکل محقق می‌شوند. یا از طریق عرضه سهام در بورس و یا از طریق فروش شرکت به یک شرکت بزرگتر. البته که انتخاب سومی هم در میان است؛ یک شکست تمام عیار. انتخابی که طبیعتا مطلوب هیچ استارت‌آپی نیست. پیگیری خریدهایی که در میان شرکت‌های تکنولوژیک اتفاق می‌افتند چیزهای زیادی را درباره جهان استارت‌آپ‌ها به ما می‌آموزند. برای مثال امسال شاهد افزایش علاقه شرکت‌های تکنولوژیک بزرگ و جاافتاده به خرید شرکت‌های کوچک و جوان بودیم. در این نوشته سعی کردیم ۱۰ مورد از مهم‌ترین خریدهای سال ۲۰۱۶ در میان شرکت‌های تکنولوژیک را در این مقاله بررسی کنیم. مواردی که ذکر کرده‌ایم خرید‌هایی بوده‌اند که بابت‌شان پول زیادی پرداخت شده و پوشش خبری زیادی هم دریافت کرده‌اند.

wir-12

۱۰ خرید بزرگ دنیای تکنولوژی در سال ۲۰۱۶

رتبه‌ی تک‌رقمی تجارت الکترونیکی ایران در آسیا و اقیانوسیه

بر اساس آماری که «آنکتاد» (UNCTAD) از شاخص تجارت الکترونیکی B2C در سال ۲۰۱۶ منتشر کرده، ایران در بین ۱۰ کشور برتر آسیا و اقیانوسیه در زمینه‌ی تجارت الکترونیکی قرار دارد. «آنکتاد» (UNCTAD) کلمه‌ای اختصاری از عبارت «کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل» (United Nations Conference on Trade and Development) » است. این نهاد در سال ۱۹۶۴ میلادی با هدف یکپارچه کردن کشورهای درحال‌توسعه با اقتصاد جهانی تاسیس شد. آنکتاد یک رکن فرعی از «مجمع عمومی سازمان ملل متحد» است.

wir-09

رتبه‌ی تک‌رقمی تجارت الکترونیکی ایران در آسیا و اقیانوسیه

لوازم جانبی جذاب برای گوشی موبایل

هنگام خرید یک گوشی هوشمند یکی از وسوسه‌های همیشگی‌مان فکر کردن به وسایل جانبی مناسب با گوشی‌ جدیدمان است. وسایلی که مطمئن‌مان می‌کنند با آن‌ها می‌توانیم بیشترین و بهترین استفاده را از گجتی که تهیه‌ کرده‌ایم ببریم. در این مقاله سعی کرده‌ایم تعدادی از وسایل جانبی هیجا‌ن‌انگیزی را که می‌توانید برای‌‌ گوشی هوشمندتان تهیه کنید بررسی کنیم.

wir-13

۶ وسیله جانبی جذاب که می‌توانید برای گوشی‌تان بخرید

حذف آسان اطلاعات شخصی از اینترنت

اینترنت هم‌زمان خوبی‌ها و بدی‌های خود را دارد. عجیب نیست اگر زمانی برسد که یک فرد فعال در اینترنت تصمیم بگیرد این فضا را ترک کند. یکی از کارهایی که این افراد به ذهن‌شان می‌رسد پاک‌کردن گذشته‌ای است که در اینترنت داشتند. اما پاک کردن این تاریخچه آن‌ قدرها هم آسان نیست.

wir-10

با فشار دادن یک دکمه اطلاعات‌تان را از اینترنت پاک کنید

بهترین جا برای مودم Wi-Fi

همه می‌دانند که قدرت سیگنال اینترنت Wi-Fi که در حال استفاده از آن هستید با فاصله گرفتن لپ‌تاپ یا گوشی‌تان از مودم/ روتر ضعیف‌تر و ضعیف‌تر می‌شود. اگر مودم‌تان در جلوی خانه باشد و اتاق خواب در بخش پشتی خانه احتمالا وقتی در اتاق خواب مشغول تماشای ویدیو باشید ممکن است بارها قطع شدن اینترنت را تجربه کنید. البته وخامت اوضاع در این شرایط به چندین عامل بستگی دارد؛ اینکه خانه‌تان از چه سازه‌هایی ساخته شده، برند مودم‌تان چیست، اینترنت‌تان را چه شرکتی در اختیارتان قرار می‌دهد و عواملی از این دست. اگر از سایر موانع و مشکلاتی که ممکن است سر راه یک ارتباط خوب و قوی با مودم وجود داشته باشد بگذریم، این نکته که مودم‌تان را کجا بگذارید خودش عامل مهمی است. در این مقاله چند نکته درباره نقطه بهینه‌ای که باید مودم‌تان را در آن قرار دهید مطرح شده است.

wir-03

بهترین ‌جا برای مودم Wi-Fi در خانه کجاست؟

توصیه‌هایی برای حالت پرتره آیفون ۷ پلاس

آن‌هایی که تصور کرده بودند در اپلیکیشن Tips آیفون می‌توانند ترفندهایی را برای استفاده از دوربین دوتایی آیفون ۷ پلاس بیابند در اشتباه بودند. ولی سرانجام اپل این کمبود را با انتشار چند نکته تا حدی جبران کرد. چندی پیش اپل نکاتی کوتاه را از زبان عکاسانی حرفه‌ای برای عکاسی کردن با حالت پرتره دوربین آیفون ۷۷ پلاس در سایت خود منتشر کرد. هر چند استفاده از حالت پرتره نسبتا آسان است، ولی در هر حال این نکات می‌تواند به یک کاربر تازه‌کار کمک کند تا سیستم دوربین دوتایی آیفون ۷ پلاس را بهتر درک کند و بهترین نتیجه را هنگام عکاسی با آن به دست بیاورد. با مدرسه عکاسی موبایل دیجی‌کالا مگ همراه باشید تا با هم نگاهی به این نکات جالب بیندازیم. نکاتی از طرف عکاسانی که راه‌های خلاقانه‌‌ای را برای بهتر کردن عکس‌هایی که با حالت پرتره می‌گیرند یافته‌اند.

wir-04

توصیه‌های اپل برای استفاده از حالت پرتره آیفون ۷ پلاس

رفع مشکلات ویندوز ۱۰

از عرضه‌ی اولیه‌ی ویندوز ۱۰ بیش از یک سال می‌گذرد و طبق اعلام مایکروسافت تا ۷ مهر ۹۵ چهارصد میلیون دستگاه به این سیستم عامل مجهز شده‌اند و انتظار می‌رود این رقم تا ۲۰۱۸۸ به یک میلیارد برسد. در این مدت کاربران به اندازه‌ی کافی فرصت آشنایی با ویندوز جدید را داشته‌اند. بسیاری از نقص‌ها، حفره‌ها و دیگر مشکلاتی که در ویندوز ۱۰ وجود داشت برطرف شده ولی خیلی‌ها هم سر جای خود باقی‌اند. مشکلاتی مثل اتصال به چاپگر که برای مصرف‌کنندگان دردسرهای زیادی ایجاد کرده. به‌روزرسانی سالگرد (Anniversary) هم، هم‌زمان با رفع بعضی عیب‌ها، مشکلاتی نیز به همراه داشته. همان‌طور که می‌دانید مایکروسافت به‌روزرسانی عمده‌ی جدیدی را با عنوان Creators Update در راه دارد. به‌هرحال اگر شما هم به هر نحوی با ویندوز ۱۰تان مشکل دارید در این مطلب بر آنیم به معرفی و چگونگی برطرف کردن شماری از آن‌ها بپردازیم. در اولین گام با نصب و راه‌اندازی ویندوز ۱۰ شروع کرده و ۲۰ نکته‌ی مهم را با هم مرور می‌کنیم. در ادامه با دیجی‌کالا مگ همراه باشید.

wir-08

مشکلات ویندوز ۱۰ و نحوه‌ی رفع آن‌ها

رفع مشکلات اندروید نوقا

شاید هنوز اندروید نوقا برای تمام گوشی‌های اندرویدی عرضه نشده باشد، ولی اگر صاحب یکی از گوشی‌های نکسوس یا پیکسل باشید احتمالا تا الان زمان نسبتا زیادی را با آخرین نسخه‌ی اندروید سپری کرده‌اید. اگر در کار با اندروید نوقا دچار مشکل شده‌اید، با دیجی‌کالا مگ همراه باشید تا با هم برخی از رایج‌ترین مشکلات گزارش شده و راه حل آن‌ها را بررسی کنیم. البته از بسیاری از این روش‌ها در سایر نسخه‌های اندروید هم می‌توانید استفاده کنید. اندروید برخلاف iOS روی گستره‌ی وسیعی از گوشی‌ها با پوسته‌ها و اپلیکیشن‌های اضافی متنوع نصب می‌شود. بنابراین تجویز یک نسخه‌ی مشترک برای حل مشکلات آن کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال برخی روش‌های عمومی وجود دارد که بهتر است پیش از هر چیز آن‌ها را بیازمایید.

wir-11

شایع‌ترین مشکلات اندروید نوقا و راه حل آن‌ها

حذف جک هدفون

این روزها بازار حرف و حدیث درباره سامسونگ گلکسی S8 داغ است و یکی از این شایعات که در این مدت زیاد هم به گوش‌مان خورده مربوط به حذف جک هدفون در این مدل است؛ همان ‌کاری که شرکت رقیب یعنی اپل با آیفون‌های جدیدش انجام داد. شاید بتوان این اقدام سامسونگ را از این منظر هوشمندانه در نظر گرفت که اپل همین چند وقت پیش با انجام این کار همه سرزنش‌ها و انتقاد‌ها را متوجه خود کرد و سامسونگ لازم نیست آن بار سنگینی که اپل تحمل کرد را به دوش بکشد. از طرفی اگر آمار فروش را بررسی کنیم می‌بینیم فروش آیفون ۷ کاملا مناسب بوده در نتیجه به نظر نمی‌رسد حذف جک‌هدفون آنچنان روی خریداران گوشی‌ها اثرگذار باشد. به این‌ترتیب مساله حل شده به نظر می‌رسد، نه؟ اپل جسارت حذف کردن جک هدفون را داشت و سامسونگ هم درست به موقع از مسیری که به نظرش درست می‌رسید پیروی کرده است؟ خب، قضیه اصلا به این سادگی نیست.

wir-05

حذف جک هدفون؛ به سود یا ضرر کاربر؟

telegram_ad2_1



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X