اروپا استفاده از شبکه‌های اجتماعی را برای کاربران کم سن و سال محدود می‌کند

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
شبکه‌‌های اجتماعی

قانون‌گذاران اتحادیه‌ی اروپا به کشورهای عضو، این اختیار را دادند که بتوانند استفاده از شبکه‌های اجتماعی را برای افراد ۱۳ تا ۱۶ سال محدود کنند.

در قانون جدید اتحادیه‌ی اروپا استفاده از شبکه‌های اجتماعی توسط کاربران ۱۳ تا ۱۶ سال، نیاز به اجازه‌‌ی والدین خواهد داشت.

با توجه به قانون جدید، کشورهای عضو اتحادیه‌‌ی اروپا می‌توانند قوانینی را به وجود بیاورند که افراد بین ۱۳ تا ۱۶ برای استفاده از شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، اینستاگرام و یا Snapchat به اجازه‌ی والدین نیاز داشته باشند.

درحال حاضر سن قانونی برای استفاده از شبکه‌های اجتماعی آنلاین در بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکا ۱۳ سال است، اما به تازگی حداقل سن قانونی برای استفاده از شبکه‌های اجتماعی به ۱۶ سال افزایش پیدا کرده است.

اینستاگرام

شبکه‌ی اجتماعی اینستاگرام

البته بسیاری از شرکت‌های بزرگ تکنولوژی مانند فیسبوک و گوگل به این موضوع اشاره کرده‌اند که اتحادیه‌ی اروپا در تصویب این قانون بسیار عجله کرده است. بسیاری از شرکت‌ها الگوی تجاری خودشان را زمانی به وجود می‌آورند که به گروهی از کاربران دسترسی پیدا می‌کنند. به همین دلیل قانون جدید اتحادیه‌ی اروپا باعث می‌شود که این شرکت‌ها نتوانند درآمد لازم را از طرح‌های تجاری خودشان که گروه سنی نوجوان را هدف قرار داده‌اند، به‌دست بیاورند. از طرف دیگر بالا بردن سن استفاده از شبکه‌های اجتماعی در کشورهای مختلف، کاربران را به دروغ‌گویی درباره‌ی سن خودشان تشویق می‌کند و به این صورت نمی‌توان محیط امنی را برای کاربران به وجود آورد.

اتحادیه‌ی اروپا با این قانون می‌تواند شرکت‌هایی که قوانین را رعایت نمی‌کنند، جریمه کند. مقدار این جریمه ۴ درصد از کل درآمد این شرکت‌ها در دنیا خواهد بود.

با این قانون شرکت‌ها باید نظارت دقیق‌تری روی کاربران و سرویس‌هایی که ارایه می‌کنند، داشته باشند. در این قانون گفته شده که اگر اطلاعات کاربران به بیرون درز کرد، شرکت‌ها ۷۲ ساعت مهلت دارند تا مقامات قانونی را از این اتفاق مطلع کنند.

فیسبوک

شبکه‌ی اجتماعی فیسبوک

اتحادیه‌ی اروپا دراین‌باره گفته:”شرکت‌ها اجازه‌ی فاش کردن اطلاعات کاربران بدون اجازه از مراجع قانونی و یا شخص را نخواهند داشت.

این قانون جدید اتحادیه‌‌ی اروپا در روز پنجشنبه به شکل رسمی اعلام می‌شود و کشورهای عضو هم دو سال زمان خواهند داشت تا خودشان را با این سیاست‌ها هماهنگ کنند.

در کشور ما هم افراد از سن کم به وسیله‌ی گجت‌های هوشمند به گشت و گذار در اینترنت و استفاده از شبکه‌های اجتماعی می‌پردازند. بسیاری از خانواده‌ها بدون داشتن نظارت کافی فرزندان خودشان را در دنیای اینترنت رها می‌کنند. شاید در حال حاضر آسیب‌های این موضوع دیده نشود، اما در آینده قطعا شاهد بروز مشکلات مختلفی خواهیم بود که از عدم نظارت بر استفاده‌ی کودکان و نوجوانان از اینترنت و شبکه‌های اجتماعی به وجود آمده‌اند.

‌‌‌‌‌‌‌

منبع: The Verge



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۲ دیدگاه
  1. رضا

    سلام
    اون وقت اگه چنین قانونی تو ایران بود همه میگفتن آزادی نیست!
    اینکه در مواردی در تمام کشورها (از جمله ایران) ، آزادی ، بدون دلیل منطقی محدود میشه درسته ، اما اینطور هم نیست که هر محدودیتی به معنای عدم آزادی باشه. کاش تفاوت این دو رو درک کنیم

  2. Pooya

    خیلی کار خوبی میکنن!

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X