ایران ارزانترین اینترنت دنیا را دارد!
احتمالا شما هم با خواندن تیتر کمی تعجب کردید و با خودتان گفتید مگر ما ایرانیها با کمترین حقوق، خودروها را به گران ترین قیمتشان سوار نمیشویم و گرانترین گوشی، تبلت و لپتاپ را تهیه نمیکنیم؟ پس ماجرای ارزانترین اینترنت دنیا چیست؟
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مؤسسه تحقیقاتی BDRC انگلیس اعلام کرد که در بررسی هزینه اینترنت میان ۱۹۶ کشور جهان، میان ۱۰ کشور ارزان ارائهدهنده خدمات اینترنت، شش کشور از جمهوریهای سابق شوروی هستند. ایران با قیمت متوسط ۵.۳۷ دلار در ماه ارزانترین و بورکینافاسو با ۹۵۴.۵۴ دلار گرانترین قیمت اینترنت را در جهان دارند.
داستان از این قرار است که با درنظر گرفتن قیمت ارز در بازار جهانی، ما ایرانیها در بعضی از موارد گرانترین محصولات و در بعضی شرایط، ارزانترین خدمات دنیا را در مقایسه با بسیاری از کشورهای دنیا دریافت میکنیم، بی آن که خبر داشته باشیم. برای پاسخ به پارادوکس و تناقض پیش آمده باید بگوییم، به دلیل افزایش قیمت ارز و پارامترهای دیگر اقتصادی در ایران، مسلما بسیاری از تجهیزات و محصولات وارداتی به کشورمان گران میشوند؛ همانطور که قیمت محصولات رنو در بازار ایران مکرر بیشتر میشود.
در همین حال، یک اتفاق دیگری هم میافتد؛ با افزایش قیمت نرخ ارز، بسیاری از وسایل، تجهیزات، محصولات و امکاناتی که خودمان از بازار داخل تهیه میکنیم، در مقایسه با بسیاری از کشورهای دنیا قیمت کمتری پیدا میکنند. همین میشود، وقتی ما هزینهای که درمقابل سرویس اینترنت میپردازیم را به دلار تبدیل کنیم، قیمت آن در مقایسه با تمام کشورها دنیا ناچیز میشود. هرچند که هزینه سرویس اینترنت در بسیاری از کشورهای پیشرفته یا درحال توسعه بطور کلی گران ارزیابی میشود.
بر اساس گزارش منتشر شده، پس از ایران، کشور اوکراین با هزینه متوسط ۵.۵۲ دلار در ماه و روسیه با ۹.۸۲ دلار در ماه در جایگاه دوم و سوم ارزانترین اینترنت در جهان قرار دارند. در غرب اروپا کشورهای ایتالیا (۲۸.۸۹دلار)، آلمان (۳۴.۰۷دلار)، دانمارک (۳۵.۹۰دلار) و فرانسه (۳۶.۳۴دلار) از نظر قیمت اینترنت جزو ارزانترین کشورهای این منطقه شناخته میشوند.
همچنین در خاورمیانه، سوریه (۱۲.۱۵دلار)، عربستان سعودی (۸۴.۰۳دلار) و امارات متحده عربی (۱۵۵.۱۷دلار) ارزانترین اینترنت را میان کشورهای این منطقه دارند. در آسیا ارزانترین سرویس ماهانه به کشورهای نپال (۱۸.۸۵دلار)، سریلانکا (۲۰.۱۷دلار) اختصاص دارد. مکزیک با هزینه متوسط ۲۶.۶۴ دلار در ماه ارزانترین اینترنت را میان کشورهای آمریکای مرکزی و جنوبی دارد. همچنین هزینه متوسط سرویس ماهانه در کانادا ۵۴.۹۲ دلار و در ایالات متحده آمریکا ۶۶.۱۷ دلار است. بدترین خدمات اینترنتی در کشورهای آفریقایی ارائه میشود که پایینترین سرعت و بالاترین قیمت را دارند؛ در نامیبیا متوسط هزینه دسترسی به اینترنت ۴۳۲.۸۶ دلار و در زیمبابوه ۱۷۰ دلار در ماه است.
درنهایت،با اینکه طبق آمار منتشر شده از سوی موسسه تحقیقاتی BDRC، اینترنت ایران در رنکینگ جهانی به عنوان ارزانترین سرویس معرفی شده است اما بسیاری از کاربران درمورد سرعت و کیفیت خدمات انتقادهای زیادی وارد میکنند. نظر شما در این باره چیست؟
آخه مگه من ایرانی به دلار دارم پول درمیارم که همه چی رو دارین به دلار محاسبه میکنین؟ اینترنت ایران گرون و بی مصرف و کند و داغونه تازه من نیم گیگ اینترنت بین الملل میگیرم همش ۲۰۰ مگ میتونم استفاده کنم یعنی اون ۳۰۰ مگ دیگه رو هاپو برد . شوربختانه تو ایرانم که همه سایت ها و برنامه ها فیلتره این یعنی ظلم به بشریت ایرانی. الان سکته میکنم
لایک راس میگه دیگ من گیمرم و از مخابرات نت میگیرم که سرعت مبارکش ۷۰ KB هستش این کجاش قشنگه؟؟؟؟
اصلا این ارزشش هزار تومنم نیس بخدا
-__________-
متوسط قیمت اینترنت در تعرفههای -مثلا- نامحدود جدید ماهیانه ۳۷۵۰۰ ـه که با دلار ۴۸۰۰ میشه ۷.۸ دلار. بگذریم که هیچیش شبیه اینترنت کشورهای پیشرفته نیست
با احترام بگ که کاملا مقایسه اشتباه و غیر حرفه ای بود
اولا در این تحقیق پول ایران به دلار تبدیل شده و خب معلومه که ارزون درمیاد البته به دلار!
باید در این تحقیق به درامد های مردم ایران هم توجه میشد
دوم که بخوایم از نظر حجم و خدمات و سرعت اینترنتم حساب کنیم کاملا وضعمون خرابه حالا به غیر از اینترنت همراه که مقداری بهتر شده
خودتون هم که نظرات دوستان عزیز رو دیدید…
باید دید آیا سرعت ،فیلترینگ و دردسرهای قطع و وصلی کشورها هم برسی شده چون اگه برسی نشده باشه همین قیمت هم برای خدماتی که می گیریم خیلی هم زیاده قیمت متناسب با خدمات و سرعت سرویس معنی میده مثل قیمت پراید که ۴-۵ میلیون می ارزه و ما بابتش ۲۲ میلیون میدیم با این که نصبت به دنیا قیمت نسبتا پایینی داره ولی چند ببرابر کیفیتشه به نظرم شمام باید با دقت بیشتری اخبار رو پخش کنید چون بعضی ها بدون دقت فقط تیتر رو می بینن و باعث کج فهمی میشه
به نظر من که اصلا مقایسه درستی نبود !
ما از کند ترین اینترنت داریم استفاده میکنیم. من خودم ۱۰۰ گیگ اینترنت رو حدود ۲۰۰ هزار تومان خرید میکنم.
کدام کشور هر گیگ رو ۲ هزار تومان میفروشن ؟
اونم اینترنتی که اگر فیلتر شکن نزنی ….
این مقایسه درستی نیست، شما هزینه پهنای باندو باید مقایسه کنید میانگین سرعت اینترنت تو ایران ۲و۳ مگابیت نهایتا که به بایت تبدیل کنید میشه ۲۵۶ کیلوبایت!!! ولی تو کشوری مثل کره شمالی ۴۰ مگابایته، یه اپراتور اینترنت برای این پهنای باند چقدر پول میگیره اگه ارائه اش بده البته؟!!! ۵ دلار؟!!! یا ۵۰ دلار؟!!! این مقایسه درواقع میزان هزینه ایه که تو دنیا مردم به طور میانگین برای اینترنت میکنن نه قیمت اینترنت که بگیم ایران ارزانترین قیمتو داره!!!
قیاس مزخرفی بود . قیمت اینترنت تو ایران ارزون نیست بلکه همینم گرونه .
تست ظرفیت خط میزن فرضا ۴۶ مگ ولی رسیو میکنی ۱تا ۲ مگ . مثل اینکه خونه لوله کشی با لوله ۴۶ اینچ باشه اب فشارش اندازه ۲ اینچی . شما سایز لوله رو با حجم ابدهیش اشتباه زدید . مزخرف ترین و بدترین اینترنت دنیا مال ایرانه . پول لامبورگینی میدی ام وی ام ۱۱۰ سوار میشی . اینجور رتبه بندی ها به دلیل عدم دسترسی نمایندگان این مراکز آماری به داخل ایران کاملا غیر واقعی و در حد تئوریه پس شما دوستان هم این مطالب رو بولد نکنید و ای اس پی هارو پر رو تر از این نکنید . ممنون
اینترنت ما به نسبت بقیه سرعت نداره و محدودیت چه از نظر حجم و چه چیزای دیگه فراوان داره.
من تابستون رفته بودم روسیه. یه سیمکارت گرفتم که 4G+ بود اما سرعت ۱۰۰ مگابیت بهم میداد و شارژ اولیش انقدر بود که بعد از یک هفته استفاده های زیاد من بازم شارژش تموم نشد.
این که بگیم مال ما اوله و مثلا روسیه سوم اشتباهه. چون سرویس با قیمت پایه ما کجا و سرویس قیمت پایه اونا کجا...
ارزان ترین اینترنت جهان مال روسیه هست
۵۰ گیگ ۱۵۰۰تومن به پول ما
باید بجای ارزانترین بنویسین کندترین اینترنت
سوع تفاهم شده مطمعنان اون منبع هم نوشته بوده کند ترین شما فکردی نوشته ارزان ترین
ممنون مطمعنا پخش میکنین نظرمو
آره ارزون هست؛ اما کیفیت و خدمات چی؟
من ADSL دارم، اینترنت رایتل و همراه اول و ایرانسل هم دارم که خب چون ارزون بود همشون رو دارم که با قطعی نت مواجه نشم و اگه یکی از کار افتاد یکی دیگه باشه؛ ولی همین سه روز پیش همشون به مدت نیم ساعت قطع بودن.
اما خداییش سرعت با اومدن نسل ۴ و ۴.۵ خیلی خوب شده و دیگه ایرادی از این بابت وجود نداره(البته باز هم از استاندارد روز دنیا عقبیم)
اما بحث محدودیت حجمی و ترافیکی و کیفیت و خدمات بده که مورد انتقاد است.
اگه همه چی خوب بود و اون موقع ارزونترین اینترنت رو توی دنیا داشتیم واقعا میتونستیم افتخار کنیم اما این طور نیست.
۵٫۳۷ دلار
!!!
منبع تحقیقاتی اینا دقیقا کجا بوده؟!!!
من الان هزینه اینترنت ماهانه خودم رو بخوام به دلار حساب کنم چند برابر این میشه
من فکر میکنم اینا اومدن پایین ترین هزینه ای که توی کشور ها واسه اینترنت شده رو حساب کردن وگرنه من که فکر نمیکنم با ۵٫۳۷ دلار توی کشور ما بشه یک ماه اینترنت با سرعت خوب و حجم مناسب داشت!!!
خب دوست عزیز شما باید موردی رو لحاظ کنی تحت عنوان سرانه درآمدی اونوقت باهم مقایسه کنی بله ریال رو تبدیل ب دلار میکنن معلومه ارزون درمیاد ببین اونکشور گران سرانه درامدش چقده واسشون پول خورد درمیاد یا اینکه ب سختی با زدن از دخل و خرج ب اینترنت میرسن