این اتوبوس الکتریکی رکورد زد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه

تنها با یک بار شارژ می‌تواند مسافتی بیش از 1773 کیلومتر را طی کند. این می‌تواند یک رکورد بی‌نظیر برای یک اتوبوس الکتریکی باشد!

شرکت پروترا (Proterra) یک اتوبوس بزرگ به نام کاتالیست E2 مکس (Catalyst E2 Max) ساخته است. این شرکت آمریکایی اعلام کرده که به تازگی اتوبوس جدیدش را مورد آزمایش قرار داده و توانسته مسافت دقیق 1102.2 مایل که حدودا معادل 1773 کیلومتر است را طی کند. این می‌تواند یک رکورد جهانی برای وسیله‌ی نقلیه‌ی الکتریکی باشد که چنین مسافت زیادی را تنها با یک بار شارژ طی کرده باشد.

این کمپانی اعلام کرده که پیش از محصول جدیدیش، یک ماشین مسافرتری تمام الکتریکی توانسته بود مسافت 1013.76 مایل (1631 کیلومتر) را در کارنامه‌ی خود ثبت کند. درنظر داشته باشید که این ماشین تمام الکتریکی 46برابر از اتوبوس کاتالیست سبک‌تر بود!

کاتالیست E2 Max حدود 18 متر طول دارد و به یک باتری 660 کیلو وات ساعتی مجهز شده است. برای متوجه شدن میزان توانایی ذخیره‌ی باتری این اتوبوس می‌توانیم به تسلا مدل S اشاره کنیم که از باتری 100 کیلو وات ساعتی بهره می‌برد. تسلا مدل S P100D با یک بار شارژ می‌تواند مسافت 315 مایل (507 کیلومتر) را طی کند. هیوندای هم به تازگی اعلام کرده که یک اتوبوس الکتریکی شهری ساخته که به لطف باتری 256 کیلو وات ساعتی می‌تواند مسافت حدودی 290 کیلومتری را طی کند. البته نکته‌ی مهم درمورد ویژگی اتوبوس هیوندای، مدت زمان شارژ شدن باتری‌هایش است که ظرف یک ساعت کاملا پر می‌شوند.

دنیای خودروهای الکتریکی هر روز در حال پیشرفت است. شنیدن خبر تولید یک اتوبوس تمام الکتریکی شهری که تنها با یک بار شارژ می‌تواند حدودا مسافت رفت و برگشت بین تهران تا تبریز را طی کند که در نوع خودش خبر بسیار هیجان‌انگیز در حوزه خودروسازی است.

شما آینده‌ی خودروهای الکتریکی را چطور می‌بینید؟

منبع: TheVerge



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۵ دیدگاه
  1. سید علی

    به نظر من از حالا به بعد فقط و فقط بایدخودروی الکتریکی تولید و استفاده بشه چون از هر نظر مرقوم به صرفه است ، البته این نکته هم باید مدنظر قرار بگیره که با یکبار شارژ بتونه حداقل مسافتی بیشتر از پانصد کیلومترو بره و کمتر از این مسافت اصلا ارزش تولید و خرید و فروش رو نداره که البته متاسفانه تا زمانی که انحصار تولید خودرو دست ایرانخودرو و سایپاست نمیتونیم تولید این نوع خودرو ها رو داشته باشیم و از قافله ی تولید و استفاده ی خودرو های الکتریکی عقب می مونیم .

  2. اکبر صفری

    با توجه به سطوح خارجی وسیع چرا برای این اتوبوسها و کامیونهای بزرگ از پنلهای خورشیدی جدید که خیلی سبک و پر توان هستند خصوصا در مناطقی مثل ایران و خاور میانه و آفریقا که آفتاب فراوان دارند استفاده نمیشه؟ اینکار میتونه برد مصافتی زیادی به اونها بده.

  3. سقا

    خب چقد میکشه شارژ شه؟

  4. محمد رضا

    “شما آینده‌ی خودروهای الکتریکی را چطور می‌بینید؟”

    سایپا با پراید الکتریکی

  5. میثم

    “شما آینده‌ی خودروهای الکتریکی را چطور می‌بینید؟”
    روشن تر از خورشید

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X